55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

דורות של דורות

אני אוהבת לבשל אבל באותה מידה אוהבת כשיש לי קיצורי דרך שמקלים על העבודה ואחד מקיצורי הדרך שהכי אהובים עלי הוא השימוש במגשיות התיבול הקפואות של דורות . אני מחזיקה במקפיא שום כתוש, פטרוזיליה, כוסברה, ג'ינג'ר, בצל מטוגן וכעת חזרו מגשיות עשבי התיבול לבישול איטלקי. למען ההגינות אומר כי השתמשתי הרבה במגשיות התיבול האיטלקי וכשהן ירדו מהמדפים הרגשתי בחסרונן. 

עשבי תיבול לבישול איטלקי מתאים למנות איטלקיות וים תיכוניות כמו פסטות,פיצות, בשר, דגים ועוד.

למגשיות מצורפת חוברת מתכונים נחמדה ומנת הדג שהכנתי נעשתה בהשראתו . 

פילה אמנון ישראלי בניחוח איטלקי 

 

נתחי פילה אמנון טריים 

4 קוביות תיבול איטלקי של דורות 

2 קוביות כוסברה דורות

4 קוביות שום כתוש דורות 

כוס פרורי לחם 

שמן זית 

 

בקערית להפשיר מעט את קוביות התיבול ולהוסיף את פרורי הלחם - לערבב. 

לזלף מעל שמן זית עד שנוצרת תערובת רטובה מעט. 

לשמן תבנית , למרוח את התערובת על הדג ולהניח בתבנית. 

לאפות בחום של 180 מעלות עד שמזהיב והדג מוכן (בשרו לבן). 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת