66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פאיי הרועים פרווה

16/02/2018

טוב אתם כבר יודעים שבמשפחה שלי יש באוכל מגוונים למינהם ואני צריכה מידיי פעם לחרטט משהו שיתאים לכולם וחייבת ללכת בשביל בזהירות בזהירות שכולם יהנו. אז חרטטתי משהו ויצא טעים.wink משתפת אתכם ישמש לכל הטבעונים והצמחונים כמנה עיקרית , כתוספת וגם לאוכלי הבשר למינהם לא יזיק לאכול מהפאיי כי הוא טעים.

 

מה צריך:

1.300 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים במי מלח (1.300 אחרי בישול)

בצל גדול קצוץ ומטוגן להשחמה (כרגיל אני דואגת שישחים יותרsurprise)

מלח, פלפל שחור.

לירקות:

1 בצל גדולחתוך לרצועות

2 פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות

גזר אחד גדולל חתוך לגפרורים

קישוא גדול חתוך לגפרורים

פיטריות פרוסות

כרוב חתוך לרצועות

מלח מעט פלפל שחור, א' שום או 2-3 שיני שום כתושות.

מעט שמן להקפצת הירקות

אופן ההכנה:

את הירקות מקפיצים במחבת לפי הסדר הרשום כל אחד כמה דקות שלא יהיו סמרטוטיים.שמים בצד לצינון.

מבשלים את תפוחי האדמה ללא הקליפה עד לריכוך ומסננים מועכים לפירה.

מטגנים את הבצל עד הזהבה מערבבים עם הפירה מתבלים במלח ופלפל שחור.

במגש חד פעמי עגול  משומן (לא עם שוליים גבוהים) משטחים חצי מכמות הפירה, שמים את הירקות המוקפצים, משטחים מעליהם את החצי השני של הפירה. ולתנור

180 מעלות עד הזהבה יפה.

מוכןןןןן סלט ירקות גדול ואתם וואלההה נהנים ב

בהצלחה חברים

שלכם מכל ה  טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת