66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת גבינה קלה להכנה

02/01/2018

מטעות יצאה עוגה רכה וטעימה בטרוף..הבעלול אמר לי שהעוגה מזכירה לו את העוגה של בתי מלון שמגישים אותה חמה(אני אוהבת אותה קרה)

במקום גבינה 5% קניתי גבינה 1/2%.חשק ללכת למכולת ולהחליף לא היה לי..מה עושים??מערבבים עם מה שיש בבית בדרך כלל. ויוצאת עוגה טעימה אי אפשר להפסיק לזלול.

 

מה צריך:

500 גרם גבינה 1/2% אפשר גם 5%

1 גביע אשל

4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כף קמח/ קורנפלור

חצי כוס סוכר

1 סוכר וניל

גרידה מלימון אחד.

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר להקציף את 4 החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף קשה

בקערה אחרת לערבב את הגבינה , האשל ,החלמונים, להוסיף גרידת לימון ,אינסטנט פודינג והקמח עד לאיחוד המסה.

להוסיף את החלבונים המוקצפים למסת הגבינה ולערבב בעדינות.עם כף עץ או מרית (לא במיקסר)

לרפד תבנית אפיה כך שהנייר יבלוט מהשוליים יכולה להיות כל תבנית (אם אתם משתמשים בחד פעמית רכה שימו תבנית בתוך תבנית).

לשמן רק את תחתית התבנית (הנייר שבו) ולא לשמן את השוליים.

לשפוך את המסה ולנער בעדינות את המסה כדיי שתיתישר.{אני השתמשתי בתבנית חד פעמית גודל 20+30 העוגה לא יוצאת גבוהה אבל שווה.)

 

 

לחמם תנור ל200 מעלות לאפות 10 דקות להוריד את הטמפרטורה ל170 מעלות ולאפות עוד כ45 דקות.אם ראיתם שהעוגה השחימה והיא עדיין לא אפויה כסו בעדינות עם רדיד אלומינים.והמשיכו באפיה.

ליכלכתם קצת כלים ?cheeky cheeky לא נורא תקראו לשכנה כדי לטעום מהעוגה ולשטוף את הכלים על הדרך תשאירו לה את הכלים של ארוחת הצהורייםsurprise רק לא בטוח שתישאר עוגהwink

יאלהה חברה תהנו

בהצלחה

שבת שלום

שלכם מכל ה  טובה

מחר תפורסם בפורום אוכל כשר  לשם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת