33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיים רק פעם אחת

צרכנות ,טיולים ,אוכל ,ספורט ,אומנות

מאכל בולגרי של פלפלים קלויים (שושקה) ממולאים בתערובת גבינות עטופים בציפוי פריך 

24/12/2017

מאכל ומעדן בולגרי של פלפלים קלויים (שושקה) ממולאים בתערובת גבינות עטופים בציפוי פריך 

חומרים ל-10 ממולאים:

10 פלפלים אדומים מתוקים בינוניים (רצוי פלפלי שושקה המוארכים)

לטיגון: שמן

למלית:
200 גר' גבינה בולגרית רכה
200 גר' גבינה קשקבל מגורדת
פלפל שחור גרוס

לציפוי:
2 כוסות פירורי לחם
מלח ופלפל שחור גרוס
2 ביצים טרופות

הכנה:

  1. ‏מכינים את הפלפלים למילוי: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מסירים את הכיפות של הפלפלים ומנקים מזרעים וקרומים. מניחים בתבנית.
  2. אופים את הפלפלים כ-30 דקות עד שהם זהובים קלות. מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד. משהים כ-20 דקות. מסירים את הקליפה ומשתדלים לשמור על הפלפלים שלמים (אם הם נקרעים מעט, לא נורא — הציפוי ידביק הכל). מצננים היטב.

  1. מכינים את המלית, מצפים ומטגנים: מערבבים את חומרי המלית בקערה. מייבשים את הפלפלים בנייר סופג. חותכים חריץ לאורך כל פלפל, ממלאים בזהירות בכ-2 כפות מלית וסוגרים.
  2. מערבבים פירורי לחם, מלח ופלפל בקערה. מצפים את הפלפלים בתערובת הפירורים, טובלים בביצה ושוב בפירורים. עד שלב זה אפשר להכין מראש.
  3. יוצקים שמן בגובה 1/2 ס"מ למחבת עם ציפוי מונע הידבקות ומחממים על להבה בינונית. מטגנים את הממולאים 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל yoramya1 אלא אם צויין אחרת