55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ביצה סקוטית

20/12/2017
ביצה סקוטית

בס"ד

 

אין מילים לתאר את המאכל הזה מאשר מעדן

 

המצרכים לתערובת הבשר:

 

500 גרם בשר בקר טחון

1 בצל גדול מגורר

5 שיני שום כתושות

מלח

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

1 כפית ראס אל חנות

1 ביצה

1/4 כוס פירורי לחם

 

8 ביצים קשות

 

לטיגון

 

2 ביצים

כ- כוס פירורי לחם

 

לרוטב

1 קופ' קטנה רסק עגבניות

1 כפית שום כתוש

מלח,פלפל שחור

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

1 כוס מים

 

 

אופן ההכנה:

לערבב בקערה בשר טחון,בצל,שום,מלח,פפריקה,ראס אל חנות,ביצה טרופה ופירורי לחם לתערובת אחידה.

מחלקים את תערובת הבשר ל-8 חלקים,

לשטח כל חלק לשים במרכזו ביצה קשה ולעטוף בתערובת הבשר.

לטבול את כדור הבשר בביצה טרופה ובפירורי לחם ולטגן מכל הצדדים.

בסיר להניח את כל מצרכי הרוטב ולהביא לרתיחה.

להניח בתבנית את כדורי הבשר ולשפוך מעל את הרוטב.

להכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות.

 

 

 

ביצה סקוטית 3.jpgביצה סקוטית 2.jpg

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת