88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת פרג

22/12/2017
עוגת פרג

עוגת פרג 

 

 

4 ביצים, להפריד,

200 גר' חמאה, 

2 כוסות סוכר,

1 כוס חלב, 

200 גר' פרג טחון ,

2 כפות קוניאק,

 1.5 כוסות קמח תופח,

אופן הכנה:

 להרתיח חלב,

 להוסיף הפרג, 

בינתיים לערבב חלמונים + סוכר + חמאה + קוניאק,

 ובהדרגה להוסיף את הקמח,

 להוסיף את הפרג ולערבב,

 להקציף חלבונים, לערבב הכל יחד,

 לאפות בחום בינוני 

לקרר,

 

לקרם שוקולד :

1 שמנת מתוקה + 100 גר' שוקולד מריר + 1 כפית קורנפלור,

 

 

 


 

 

    קרדיט: אמא של רחל בנאי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת