88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ספינג'

ספינג'

ספינג'

 המתחרה הכי רצינית של הסופגניה , מאז נס כד השמן...indecision

המדינה נחלקת בימים אלה לשניים, לאלה שכבר הכינו, ולאלה שלא הכינו ורק אכלו...

הבצק מצוין, לא סופג הרבה שמן בזכות הארק (שמתי ברנדי),

קריספי בחוץ,

 רך בפנים בקיצור ספינג'י כזה...

 

 

מצרכים

קילו קמח
2 כפות שמרים
1 סוכר ווניל
2 כפות ערק ׁ(שמתי ברנדי),
4 כפות סוכר (שמתי 5)
חצי כפית מלח
כשלוש כוסות מים פושרים או עד שמתקבל בצק דביק ונוזלי (הוספתי ממש לקראת סוף הלישה עוד כחצי כוס לאט לאט)

*אם צריך להוסיף עוד מים פושרים, יש  לעשות זאת ממש לאט, ובכמות של כף בכל פעם,  לא לפספס את הנקודה שהבצק מוכן.

מוטב להעביר אותו לקערת התפחה גדולה, כי הוא מתפרע, וגולש אם לא...(ואל תשאלו איך אני יודעת...)

 

 

 התפחה  ראשונה שעה וחצי,

 להוציא אוויר,

 להתפיח 30 דקות

 

להכין דבש:

1 ק"ג סוכר,

 3 כוסות מים, 1 סוכר וניל

1/2 לימון סחוט,

 לבשל עד שמסמיך,

ומקוה שיסלחו לי אבל

*הכנתי סירופ רגיל :

3/4 כוס סוכר + 3/4 כוס מים בישלתי חמש דקות מרגע שנמס הסוכר, על אש קטנה, וקיררתי, 

 

 

 ספגתי את עודפי שמן הטיגון על מגבות נייר,

 טבלתי את הספינג' מצד אחד,

 על חלק בזקתי אבקת סוכר,

 חלק בסוכר גרגרי רגיל,

וחלק בסירופ סוכר, 

ואתם יודעים מה?

נשארנו בחיים...

 

 


 

קרדיט: רונית פרץ  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת