88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סהרוני שקדים - אסנת

14/12/2017
סהרוני שקדים - אסנת

 

עוגיות חמאה וינאיות

סהרוני שקדים

 

200 גר' חמאה,

80 גר' אבקת סוכר,

80 גר' שקדים טחונים,

2 כוסות קמח רגיל,

מעט מלח

תמצית וניל כפית

אופן הכנה:

לאחד את כל החומרים לבצק אחיד (בידיים),

ליצור עוגיות פחוסות או סהרונים ולהניח בתבנית

 

לאפות ב- 170 מעלות כרבע שעה,

לקרר ולבזוק אבקת סוכר .

 בגלל הכתב היפה

קרדיט : הנס ברטלה - אסנת

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת