66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רוזלך

07/12/2017
רוזלך

 

 

המצרכים:

4 כוסות קמח  

1/2 1- 1 כוס מים

1 כפית מחוקה של שמרים יבשים

רבע כוס שמן זית

רבע כפית מלח

ממרח שוקולד,לוטוס

אופן ההכנה:

- במיקסר עם וו לישה, במהירות נמוכה מערבבים את הקמח, כוס מים (במידת הצורך מוסיפים אח"כ את המים הנותרים) ושמרים.

- מוסיפים את שמן הזית והמלח בהדרגה ולשים במשך 5 דקות.

- מניחים להתפחה למשך שעה.

- מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים ומניחים לתפיחה בשנית כחצי שעה.

- מרדדים כל חלק לעלה, מורחים את המלית, מגלגלים לרולדה ופורסים ל10-12 פרוסות.

- מניחים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות 10-15 דקות עד שהרוזלך משחימים קלות.

 

 

רוזלך 2.jpgרוזלך 3.jpg

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת