55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ביגלה אמריקאי

05/12/2017
ביגלה אמריקאי

בס"ד

 

ביגלה נפלא לפי מתכון של אביגייל מייזליק

 

המצרכים:

2 כפות שמרית

1/2 1 כוסות מים פושרים

2 ביצים טרופות

1/2 כוס שמן

5 כוסות קמח

1/4 כוס סוכר

קורט מלח

ביצה טרופה למריחה

שומשום,בצל מטוגן,שבבי בצל יבש

 

אופן ההכנה:

- מערבבים את השמרים,המים,הביצים והשמן.

- מוסיפים את הקמח,הסוכר והמלח ולשים לבצק רך ולא דביק.

- מכסים במגבת ומתפיחים שעה.

- מחלקים את הבצק ל-12-15 חתיכות,מגלגלים לפס ארוך וצר וסוגרים את הקצוות לקבלת ביגלה.

- מניחים לתפיחה של חצי שעה.

- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

- מברישים את הביגלה בביצה טרופה וזורים שומשום/בצל מטוגן/שבבי בצל.

- אופים 10-15 דקות. יש להשגיח שלא ישרפו הביגלה נאפים במהירות.

 

 

ביגלה אמריקאי 1.jpgביגלה אמריקאי 2.jpgביגלה אמריקאי 3.jpgביגלה אמריקאי 4.jpg

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת