88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סחלב חם

06/12/2017
סחלב חם

סחלב חם

 

הכמות ל- 2 ספלים

2 כוסות (480 מל' חלב),

2 שקיות סוכר וניל (20 גר'),

קורנפלור 3 כפיות גדושות  (12 גר'),

2 כפיות שטוחות סוכר (כפית לכל כוס סה"כ  10 גר') או לפי הטעם,
קינמון  כפית שטוחה (1/2 כפית לכל כוס ),

 

 

אופן הכנה:

 להביא לרתיחה כוס וחצי חלב בקלחת קטנה,

 ב-1/2 כוס חלב הנותרת להוסיף 3 כפיות קורנפלור, ולערבב לנוזל חלק ללא גושים,

 להוסיף את החלב+קורנפלור, לקלחת החלב שכמעט רתח, לערבב עד שהסחלב מסמיך,

להוריד מהאש, להוסיף את הסוכר וסוכר ווניל

לפזר מעל קינמון,

קרדיט: סיגל ברמר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת