88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בייגלס עם שבבי בצל יבש

23/11/2018
בייגלס עם שבבי בצל יבש

בייגלס 

עם שבבי בצל יבש

 

 

מצרכים:

1 ק"ג קמח,

2 כפות שמרים יבשים,

3 כפות סוכר חום בהיר ( דמררה),

1 כף מלח,

3 כוסות ( כוס של 200 מל) מים,

1/2 כוס שמן,

1 כף שבבי בצל יבש

 

לסיר מים:

2 כפות סוכר דמררה, או סילאן

1 כפית אבקת סודה לשתיה,

 

 

 

 

להברשה:

1 ביצה + 1 כף מים,

 

לקישוט:

שומשום, קצח , פרג, שבבי בצל יבש 

 

אופן הכנת הבצק:

בקערה לשים סוכר + שמרים + כוס מים ולתת מנוחה 15 דקות,

להוסיף שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים ולא רך מדי, לכסות ולהתפיח חצי שעה,

ללוש שוב ולהתפיח 20 דקות,

לחלק ל- 16 כדורים, לקמח מעט, לתת מנוחה 10 דקות,

 בכל כדור לעשות חור באמצע, ולשטח מעט, (או לרדד , לגלגל לרולדה ולהאריך, ולחצות ל-2 ולגלגל כבורג ולסגור לטבעת)

 

להתפיח 10 דקות.

 

להרתיח סיר עם מים + סוכר או סילאן,

להוסיף כאשר רותח סודה לשתיה,

להכניס למים הרותחים בייגל, לכמה שניות,

 ולהוציא בכף מחוררת,

להניח בתבנית עם נייר אפיה, 

למרוח ביצה טרופה + כף מים

 לפזר מעל מה שרוצים פרג שלם  קצח, שומשום בצבעים שונים

לאפות בתנור חם 200 מעלות כ- 30 דקות ,

לצנן על רשת.

 

 

 

שבבי בצל מטוגנים או לא (שמתי חצי חצי)

 

  

  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת