00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

לזנייה חצילים ,גבינות, פלפלים ושמן זית ברוטב עגבניות, וסקירת מוצרים

לזנייה צמחונית ובריאה עם חצילים, שמן זית, גבינות, פלפלים  ורוטב עגבניות ללא פסטה-מתכון למטה-

סקירת מוצרים-

עשבי תיבול לבישול איטלקי- דורות.

חלווה רכה עם תוספות- של אחווה.

 

 

 

דורות משיקה -מגשית חדשה  באריזת נוחות להקפאה של תיבול-עשבי תיבול לבישול איטלקי,

לאריזה מצורפת חוברת מתכונים,

התיבול האיטלקי מתאים למנות איטלקיות וים תיכוניות, פסטות, פיצות, פוקאצות, עוף, בשר, דגים ,ירקות ומאפים,

האריזה זמינה ונוחה לשימוש ישר מהמקפיא, שולפים קוביה וישר שמים במנה,

כשר בהשגחת הרבנות שדות נגב וכשרות למהדרין הרב אפרתי,

מחיר ממולץ-8-12 שקלים למגשית,

להשיג בכל רשתות השיווק.

חלווה רכה בטעמים- של אחווה-

"אחוה" משיקה חלוה בטעמים חדשים ,

חלוה פירות יבשים,

דבש שקדים,

תפוז ופולי קקאו.

שיש ופולי קקאו,

חלוה פיסטוק.

החלוה תשווק במיכלים של 3 ק"ג, שבהפיכתם נראים כמו עוגה עשירה ויפיפיה.

בנוסף החלוה תשווק  במארז מוכן במשקל של 200 גרם,

מחיר היכרות--5-6 שקלים לאריזת 200 גרם.

 

כשר  פרווה בהשגחת הבד"צ העדה החרדית,

להשיג בחנויות המובחרות,

מניסיון אכלנו וזה נהדר רך וטעמים מעולים ויחודיים.

 

מתכון ללזנייה חצילים עם עשבי תיבול,

2 חצילים גדולים פרוסים לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.

2 פלפלים גדולים חתוכים לרצועות.

כ- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת

------------------------------------------------------------------------

לשמן מתובל למריחת החצילים והפלפלים-

כחצי כוס שמן זית מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית,

4 קוביות עשבי תיבול לבישול איטלקי,

1/4 כפית מלח,

קורט פלפל שחור

--------------------------------------------------------------

לערבב הכל היטב 

לרפד תבנית עם נייר אפייה לשים את החצילים למרוח אותם עם מברשת בשמן האיטלקי משני הצדדים,

אפיה ב-220 מעלות כרבע שעה עד שהחציל רך,

את שאר השמן המתובל למרוח על הפלפלים ולאפות אותם בתנור בחום גבוה עד רכות.

 

למלית גבינה

1 גביע גבינה לבנה 250 גרם,

1 גביע קוטג' 250 גרם,

2 כפיות שמן זית,

2 כפיות קמח,

כ- 1/4 כפית מלח או לפי הצורך,

קורט פלפל שחור

--------------------------------------------------

לערבב היטב.

 

לרוטב עגבניות-

1 קופסאת שימורי עגבניות חתוכות דק 400 גרם,

1 כפית פפריקה מתוקה,

קורט פפריקה חריפה,

2 כפיות שמן זית,

1/4 כפית מלח,

קורט פלפל שחור,

1/2 כפית סוכר,

חצי כוס מים,

לערבב הכל ביחד.

אופן הרכבת הלזנייה-

לקחת תבנית 45X 30 ס"מ.

לשים בתחתית  כ-3 כפות גדושות רוטב,להניח שכבת חצילים,

על החצילים לשים כ-3 כפות רוטב עגבניות,

על הרוטב לשים כ-3 כפו גדושות 1/3 כמות מלית גבינה,

לפזר מעל קצת גבינה צהובה מגורדת,

על לסדר חצי כמות פלפלים,

לכסות בשכבת חצילים, ושוב רוטב עגבניות,   1/3 כמות מלית גבינה ,גבינה צהובה, פלפלים,

לכסות עם עוד שכבת חציל למרוח בשארית מלית הגבינה על לשים את רוטב העגבניות,

לאפות בחום של 180 מעלות כ-35 דקות,

לאחר מכן לפזר מעל גבינה צהובה ולהזהיב בתנור בחלק העליות כ-7 דקות.

 

 

 

 

חיתוך חצילים-

שמן זית מתובל עם עשבי תיבול איטלקי.

מריחת החצילים בשני הצדדים ואופים-

את שאר הרוטב למרוח על הפלפלים ולאפות

מלית גבינה

רוטב עגבניות.

שמים קצת רוטב עגבניות על התבנית

שמים שכבה של חצילים

שמים מעל רוטב עגבניות ומלית גבינה.

מפזרים מעלל גבינה צהובה.

שמים פלפלים אפויים

מכסים עם עוד פעם שכבת חצילים, ושוב עם רוטב, גבינות גבינה צהובה ופלפלים כמוסבר למעלה

הלזנייה לפני האפייה בסוף האפייה מפזרים גבינה צהובה ואופים קצר

בתאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת