00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

MyHealtyLifeStyle

מה אוכלים היום?

30/11/2017
מה אוכלים היום?

מצרכים:

  • קילו בשר טחון
  • 5 שיני שום- מגוררות
  • 2 ביצים
  • תרד/ עלי תרד בייבי לפי החשק
  • בצל (אופציונאלי, אני בדרך נמנעת מבצל בגלל הגזים שהוא עושה)
  • 5 תפוחי אדמה חתוכים לחתיכות
  • פטריות
  • 2 * 400 גר' עגבניות מרוסקות ללא תוספת סוכר
  • 2 כוסות מים- תלוי בגודל הסיר
  • תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, כמון
  • מיץ מלימון אחד
  • פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

  1. מחממים שמן- שתי כפות
  2. מטגנים 2 שיני שום ואת התרד
  3. בקערה מערבבים עד שמתאחה: בשר, ביצים, את התרד עם השום שטיגנו, כורכום, כמון, מלח ופלפל (לפי הטעם, אני שמה בערך כפית וחצי כורכום וכמון)
  4. מחממים עוד 2 כפות שמן זית, מטגנים את השום שנשאר ופטריות
  5. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את המים, ותפוחי אדמה
  6. מוסיפים כורכום, מלח ופלפל 
  7. יוצרים קציצות מהבשר ומוסיפים לסיר (הרוטב צריך לכסות בדיוק את הקציצות)
  8. מזיזים את הסיר מצד לצד לכיסוי הקציצות
  9. מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית- מכסה חצי פתוח
  10. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה
  11. מבשלים כ50 דק'
  12. הטריק- מיץ מלימון שלם
  13. מערבבים ומוכן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל MyHealthyLifeStyle אלא אם צויין אחרת