66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת שמרים במילוי שוקולד וטחינה

19/11/2017

את האמת כשהכנתי את העוגה לא חשבתי שאתן את המתכון אבל אחרי שפיזרתי מגשים לשכנים לכבוד שבת (אתם יודעים אני משתדלת שלא ישאר הרבה בבית כדיי לא לעלות במשקל וגם מצווה לא???) ושמעתי מהם את התגובות(וואוו במה זה ממולא? זה היה כל כך טעיםםם) אמרתי שאני אתן להם את המתכון בבלוג שלי. כי  אחרת לא יהיה לזה סוף נכון? טוב התמונות לא מי יודע מה כי צילמתי את מה שנשאר בבית.

מה צריך:ולפני

אתם יכולים להכין מכל בצק שמרים השוס פה זה המילויsurprise

תחילה תכינו את המילוי:

בקערת זכוכית שמים 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

200 גרם טחינה גולמית

כוס א' סוכר

וחצי קופסת ממרח חלווה וניל אם אתם רוצים לוותר על מחצית מכמות הסוכר שימו קופסה שלמה של ממרח חלווה.

תכניסו את הקערה למיקרוגל ובפולסים של עשרים שניות לערבב היטב עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 

שמים בצד לצינון.

לבצק:

1 ק"ג קמח

120 גרם סוכר

2 כפות שמרים יבשים

3 ביצים

חצי כוס שמן

4 כפות טחינה גולמית

200 מ"ל מים

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר לשים את כל החומרים מלבד המים ולערבב, להוסיף את המים וללוש לבצק רך .{יתכן ותצטרכו להוסיף עוד מים}הבצק צריך לצאת רך ולא דביק.

מכסים את הקערה לתפיחה של 20 דקות ולשים שוב כ3 דקות. זהו מכסים את הבצק וממתינים שיכפיל את נפחו.

מחלקים את הבצק ל4 כדורים במשקל שווה.ומתפיחים שוב ל10 דקות.

מרדדים כל כדור לריבוע מורחים את המילוי שמוכן על השיש מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות של 5 ס"מ מניחים בתבנית משומנת אפשר לשמן בטחינה גולמית.

מורחים בביצה טרופה ומתפיחים שוב.

אופים ב170 מעלות כ30 דקות. והריחחח נווווווו של בצק השמרים אתם כבר מכירים אותוindecision והטעםםם smiley

תהנו חברים 

ושיהיה לכם בהצלחה

שבת שלום

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת