00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קרמבואים

קשים מבחוץ רכים מבפנים

בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים פרווה

15/11/2017
בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים פרווה

בראוניז מושחתים עשירים, נתתי למישהו בעבודה ששונא קינוחי פרווה , ותמיד התגובות שלו, 'זה טעים ביחס לפרווה' ולא גיליתי שזה פרווה. והוא היה בשוק של החיים, ואפילו אמר יותר טעים מחלבי. 

קינוח מושלם לסוף ארוחת בשרית, וגם עבור הקטנה שלי שהיא רגישה ללקטוז. וכל מתכון אני מחפשת איך לפרוון ושעדיין יהיה טעים לכולם. 

אז ככה, תבנית 20*20 מרופדת בנייר אפייה 

מחממים תנור ל170 מעלות 

מצרכים :

לבראוניז

200 גרם שוקולד מריר

חצי כוס (כוס מדידה ) שמן צמחי

3 ביצים גודל L  

חצי כוס סוכר חום

חצי כוס סוכר לבן

קורט מלח

כוס +4 כפות שטוחות קמח. 

 

לשכבת חמאת בוטנים 

חצי קופסא חמאת בוטנים לא ממומתקת עם שברי בוטנים, בערך 250 גרם 

 

לשכבת שוקולד 

200 מ"ל שמנת מתוקה פרווה ריץ' /השף הלבן

100 גרם שוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

ממיסים במיקרו שוקולד ושמן - כל 30 שניות בודקים מה המצב, שלא ישרף . -לי הספיקה דקה עד שנמס.

מוסיפים את הביצים ומערבבים במהירות כדי שלא תיווצר חביתה. 

מוסיפים את שני סוגי הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה 

מוסיפים את המלח והקמח - אני אוהבת לנפות ממש לקערה, ככה אני נמנעת מגושים. 

אופים בחום 170 מעלות בערך חצי שעה, משתנה מתנור לתנור. אחרי 20 דקות כדאי לבדוק,

אם השוליים כבר יציבים ועדיין רוטט במרכז זה מוכן. זה מתייצב בקירור.

מצננים עד שפושר. 

ממיסים חמאת בוטנים 5-7 שניות במיקרו עד שנוזלי. ומורחים בצורה שווה על התבנית. 

מצננים שוב כחצי שעה - אני שמתי הבמקפיא. 

ממיסים שמנת מתוקה עם השוקולד ומערבבים לתערובת חלקה ושופכים מעל השכבה של החמאת בוטנים. 

מקפיאים לשעתיים בערך - ואז קל יותר לחתוך.

לאכול יותר טעים בטמפ' החדר. אבל גם ישירות מהמקפיא. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rinatpol אלא אם צויין אחרת