55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

פסטרמה עוף

10/11/2017

וואו, חסל סדר קניית פסטרמה מוכנה 

כבר הכנתי בעבר פסטרמה הודו אבל משום מה בכל פעם שרציתי לקנות חזה הודו התחיל מסע בין חנויות ...די מייאש ומוציא חשק . אני בעד הכנת דברים קלים ממצרכים נגישים ...

השבוע סיפרה לי חברה בעבודה שהכינה פסטרמה לפי מתכון שנתתי לה בזמנו אולם מחזה עוף ....קניתי את הרעיון וקניתי חזה עוף cheeky

מרחתי חזות עוף שלמים בתערובת משחתית שהורכבה מ:

מעט שמן זית

שום כתוש או אבקת שום

פפריקה אדומה

דבש

חרדל

מלח, פלפל

(הכמויות משתנות לפי הטעם והכמות)

השארתי את חזות העוף כשהם מרוחים בתערובת במשך לילה במקרר .

למחרת - חימום תנור ל- 220 מעלות - הכנסת התבנית למשך 10 דקות (כשהיא מכוסה ברדיד אלומיניום) ואחר כך להנמיך טמפרטורה ל- 180 ולהמשיך אפייה 40 דקות נוספות. 

כעשר דקות לפני סיום , להסיר את רדיד האלומיניום ולהמשיך אפייה. 

לתת לפסטרמה להתקרר לחלוטין לפני פריסתה. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת