77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

רוגעלך פרווה של הדר פלדמן

10/11/2017
רוגעלך  פרווה  של הדר פלדמן

רוגעלך מעוליםםםםם 
חצי קילו קמח
כף שמרים
( כפית משפר אפיה)
כפית מלח שטוחה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
ביצה
רבע כוס שמן
כוס ורבע מים (לבדוק אולי צריך עוד)
במיקסר 10 דקות..להתפיח

מילוי- 3 כפות קקאו 
כוס סוכר 
כפית נס קפה
רבע כוס שמן
לערבב היטב

הכנת הבצק   הכנת המילוי  הכנת הרוגלך

להתפיח   , לחלק את הבצק ל3 כדורים,

לשטח את הכדורים למרוח מילוי להשאיר ס"מ מסביב לעיגול .

לאסוף את הקצוות לכדור  להניח את הכדור הפוך  על משטח מקומח ולקמח מעל ..
להתפיח 20 דקות ולפתוח כל כדור כמה שיותר דק .

לחלק ל4 ומכל 1/4 ליצור 5-6 רוגעלך..
להתפיח למרוח ביצה

לאפות ב200° 20 דקות.

אני פתחתי כל כדור למלבן מרחתי במילוי קיפלתי ל3 פתחתי דק 

ויצרתי משולשים .

למרוח סירופ סוכר
מיד שמוצאים את הרוגעלך מהתנור.
חצי כוס סוכר
1כוס מים
טיפה מיץ לימון

מאותו בצק הכנתי 2 עוגות שמרים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת