66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת מייפל בחושה 2

עוגה רטובה וטעימה בטרוף בקערה אחת כמו שאני אוהבת ויש לכם עוגה לשבת וימות השבוע עם כוס קפה במרפסת בהחלט עוגה מנחמת .

 

מה צריך:

4 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

1 כוס סירופ מייפל

1 כוס מים חמימים

2 וחצי כוסות קמח תופח

לציפוי על העוגה

חצי כוס פיקאנים / או חצי כוס פיקאנים מסוכרים

חצי כוס סירופ מייפל נוסף

אופן ההכנה:

מקציפים במיקסר ביצים וסוכר כ6 דקות 

מוסיפים שמן בבחישה איטית מוסיפים את הקמח ומערבבים מוסיפים את המים החמימים וסירופ מייפל מערבבים עד לאיחוד העיסה.

משמנים תבנית קוטר 26
אופים ב160 מעלות  כעשרים דקות פותחים את התנור מסדרים את אגוזי הפקאן (הלא מסוכרים)על העוגה  אם הפקאנים מסוכרים שמים אותם אחרי האפיה על העוגה ,וממשיכים לאפות עוד כ40 דקות.

אם אתם רואים שהעוגה שחומה ועדיין לא אפויה במרכז כסו בריפרוף ברדיד אלומיניום.

אחרי צינון של כ4 דקות תחררו את העוגה עם מזלג ותמזגו מעליה סירופ מייפל אני שמתי יותר מחצי כוס.

בהצלחה

שבת שלום חברים

שלכם מכל ה

טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת