00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

ספגטי ברוטב עגבניות ומלאאאאא גבינה

25/10/2017

מנה מצויינת (למי שלא שומר על המשקל), אין ספק שגם הרוטב שיישאר בתחתית הסיר יחוסל.....

מצרכים:

חבילת ספגטי

בצל בינוני חתוך לקוביות

גמבה אדומה

3 עגבניות גדולות (עדיף תמר, אם אין לא נורא...)

4 שיני שום

קופסת רסק עגבניות קטנה

כף פפריקה מתוקה

כפית זעתר

כף סוכר

כפית בזיליקום מיובש

כפית שום גבישי

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

חצי כוס פרמזן

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

תמיד נתחיל עם הרוטב... בבלנדר נטחן את העגבניות, גמבה, שיני השום, רסק העגבניות והתבלינים עם רבע כוס מים.

במחבת נחמם שמן זית, נטגן את הבצל עד שקיפות ונוסיף את הרוטב, נביא לרתיחה וננמיך להבה ונמשיך בצמצום הרוטב כרבע שעה כשמידי פעם מערבבים.

מרתיחים מים עם חצי כף מלח ומבשלים את המקרוני לרמת אל דנטה (דקה לפני הוראות היצרן), מוציאים ומסננים.

במקביל לבישולך הפסטה, מוסיפים לרוטב את הגבינות ומערבבים כ-5 דקות, מוסיפים את הספגטי לרוטב ומערבבים... ההנאה מובטחת!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת