66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

שניצל קישואים

27/10/2017

אם מתחשק לכם ל אכול כרובית ולא מצאתם ללא תולעים או שהכרובית במחיר משהו כמו גרם זהב תכינו את השניצל הזה ותטעמו ותחשבו כרובית ממש. אצלי כולם אהבו אפילו הנכדים שלא אוהבים קישואים.

 

 

 

מה צריך:

3- קישואים בינוניים שטופים ופרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.

מלח , פלפל שחור, א' שום, קורט כמון

חצי כוס קמח

2 ביצים מעורבבות בכף מים

פירורי זהב (תכינו לבד למה לשלם מחיר של זהב על פרורי לחם ?קונים פרורי זהב מוסיפים להם שומשום , פיטרוזיליה יבשה, מעט א' שום).

שמן לטיגון (אפשר גם להכין את הקישוא באפיה ולוותר על הטיגון ).

אופן ההכנה:

פורסים את הקישוא לפרוסות בעובי של 1 ס"מ מפזרים מלח על הפרוסות א' שום וכמון ושמים במסננת לשעה (להגרת הנוזלים)

טובלים את הפרוסות בקמח אחר כך בביצה ואז בפרורי לחם.

מחממים שמן עמוק ומטגנים משני הצדדים עד השחמה יפה.(כאמור אפשר לאפות את הקישוא במקום הטיגון)

תכינו הרבההה זה נחטףף.

תהנו

בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת