00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

שמיניות תפוחי אדמה בתנור

27/10/2017
שמיניות תפוחי אדמה בתנור

שמיניות תפוחי אדמה בתנור

 

 6 תפוחי אדמה מזן דזירה (אדומים), לקלך לחתוך לשמיניות ולהניח בקערה עם הרבה מים,

 בינתיים להכין את התיבול:

2 - 3 בצלים חתוכים לרבעים, 

 1/3 כוס שמן זית + כף גדושה מיונז אמיתי + כף חרדל דיזון גרגרים או חלק +  2 כפות גדושות קטשופ חריף  או לא + מלח גס  + פלפל שחור גרוס ,

*אפשר להוסיף או לגרוע ממה שאתם רוצים, אי אפשר לקלקל את הטעם, כמובן לא להגזים וזה על אחריותכםindecision,

לחמם תנור אפיה ל- 180 מעלות, (הם צריכים להתבשל במהלך האפיה, חום גבוה ישחים אותם מבחוץ וישאיר אותם קשים בפנים),

 לערבב את תפוחי האדמה עם התבלינים + הבצלים,

לצקת הכל לתבנית תנור (או פיירקס גדול), מרופדת בנייר אפיה, 

לאפות עד השחמה,

 כדי להפוך מדי פעם את תפוחי האדמה,  להיעזר בהרמת שולי נייר האפיה, מכל צד,  להשחמה אחידה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת