00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פטריות פריכות - רוני

פטריות פריכות - רוני

פטריות פריכות

 

 

 

1 סלסילת פטריות שמפניון,

1 ביצה,

1 כפית חרדל חלק,

1 כף קמח מלא /גיל,

 מלח,

טימין ,

1 כוס פירורי לחם מוזהבים + 2 כפות שמן קנולה,

מנקים את הפטריות ממצע הגידול במגבת לחה,  אין צורך להוריד את הרגל,

לערבב בקערה ביצה+חרדל+קמח ותבלינים לבלילה אחידה,

בערה נפרדת לערבב פירורי לחם + שמן קנולה למרקם חולי לח,

לערבב את הפטריות בבלילת הביצה,

 לטבול כל פטריה בנפרד בפירורי הלחם, ולודא שנצמדו ועטפו את כל הפטריה,

להעביר לתבבנית מרופדת נייר אפיה,

לאפות בטורבו 180 - 190 מעלות (תלוי בתנור) עד השחמה,כ- 20 - 25 דקות או לפי הצורך,

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת