00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פרחי כרובית אפויים - בוטנסקי

פרחי כרובית אפויים - בוטנסקי

פרחי כרובית אפויים

 

 

 

כרובית טריה, בגודל בינוני,

1 - 2 ביצים,

1/2 כוס שמן קנולה,

 שקית פירורי לחם מוזהבים ומתובלים

עשבי תיבול קצוצים דק דק, (להוסיף לבליל הביצים),

אופן הכנה:

 לחמם תנור מראש 180 מעלות

 

לפרק את ראש הכרובית לפרחים לא גדולים מדי,

 להשרות את הכרובית בהרבה מים מומלחים (מלח גס) ל 30 דקות לפחות,  ולסנן מהמים,

לבשל את הכרובית במים רותחים על להבה נמוכה 6 דקות, לסנן,

 לערבב בקערה ביצים + עשבי תיבול קצוצים דק (תימין, אורגנו, שום כתוש ...) +1/2 כוס שמן + כפית מיונז + כפית קטשופ

להכין קערה נפרדת עם פירור לחם מתובלים פלפל  + מלח + פפריקה,

מערבבים את פרחי הכרובית בבלילת הביצים, וטובלים כל פרח בנפרד בפירורי הלחם המתובלים, לודא שהם נדבקים היטב,

 להניח את פרחי הכרובית המצופים, בתבנית  עגולה בקוטר 28 ס"מ או פיירקס, מרופדת נייר אפיה

לאפות עד לגוון שזוף יפה, כ- 40 דקות לערך, אין צורך להפוך בזמן האפיה,

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת