88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות מכונה מרוקאיות / שבלונה -

22/10/2017
עוגיות מכונה מרוקאיות  / שבלונה  -

עוגיות מכונה מרוקאיות / שבלונה

 

חומרים:

1  קילו קמח (פחות כוס)

 1שקית וחצי אבקת אפיה

 2 שקיות סוכר וניל

 כוס ורבע סוכר  

1 כוס מיץ תפוזים טרי

1 כוס שמן

1 מרגרינה רכה, (השתמשתי בחמאה 200 גר' במקום המרגרינה)

1/2  כוס שומשום

1/2  כוס קוקוס

*הוספתי גרידת תפוז לבצק 

אופו ההכנה:

ללוש היטב את כל חומרי הבצק ולתת לנוח מעט, 

* הבצק יוצא רך ונוטה להיקרע, חילקתי את הבצק לכדורים, ורידדתי כל חלק בנפרד, על משטח מקומח

(לגבי הקוקוס והשומשום, אם אוהבים את הטעם שלהם מודגש יותר, מוסיפים עוד כוס    שומשום ו / או קוקוס, ומפחיתים כוס מכמות הקמח )

להוציא ממטחנת בשר ידנית, או חשמלית, את הסכין והרשת, להבריג את החלק המתאים לעוגיות,  שנותן צורה + 3 דוגמאות,

הנמכרת בחנויות לאפיה, להכניס את הבצק לסובב  ולחתוך את הגדלים שבוחרים, להניח על תבנית אפיה,

או לחילופין להשתמש בשבלונות, או חותכני עוגיות

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לאפות עד להשחמה יפה. 

*השתמשתי בנוסף  לשבלונות גם בחותכני עוגיות בצורות שונות

 

   

קרדיט: ליאורה ליליאן

היתרון במכונה, היא מתחברת לשיש בואקום,  דוחסים בה כל פעם גוש בצק, ולא מתעסקים יותר בקמח, לא צריך לרדד ולנקות משטח עבודה, והסביבה נותרת  נקיה, 

הכי אהבתי את צורת הכוכב שאפשר לעצב כעיגול או S או פשוט עוגיה ישרה נחמד למדי,

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת