00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

קראמבל פירות

אתם הולכים לברך את טלי על המתכון הזה!

רכיבים:

לפירות:

3 שזיפים קלופים וחתוכים לקוביות

3 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות

בקיצור שני סוגי פירות. ניתן לשלב גם עם חצי קילו תותים מנוקים וחתוכים לקוביות, או עם 3 תפוחים

2 כפות קמח

2 כפות סוכר

1 כפית מיץ לימון

חצי כפית וניל

לבצק:

כוס - כף קמח

חצי כוס + כף סוכר

100 גרם אגוזים טחונים - פקאן או מלך

רבע כפית קנמון

100 גרם מרגרינה קרה

הוראות הכנה:

שמים את רכיבי הבצק למעט המרגרינה במעבד מזון ומערבבים מעט. מוסיפים את המרגרינה ומעבדים עד לקבלת בצק פירורים אחיד. מעבירים לקערה, מכסים ושומרים במקרר 3 שעות.

מערבבים בקערה את רכיבי הפירות ומשטחים אותם בתבנית 20x25. מפזרים עליהם את הבצק בצורה אחידה, ואופים במשך כ-20 דקות.

מגישים עם גלידת וניל: http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7414285

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת