66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת אננס בחושה

19/10/2017

פשוטה להכנה וטעימה  עם כל משקה וגם כנישנוש .עם שינויים שלי שווה להשקיע כמה דקות ואחר כך להנות

 

 

מה צריך:

280 גרם קמח

כפית וחצי א' אפיה

100  גרם קוקוס טחון

300 גרם סוכר

קורט מלח

150 גרם שמן

180 מיל מיץ מאננס מסונן

3 ביצים גדולות

2 כפות רום

2 כפיות ת וניל

300 גרם נתחי אננס מסונן מהנוזלים

לזיגוג:

100 גרם א' סוכר

3 כפות מיץ אננס

 

 

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מוסיפים קוקוס טחון, סוכר ומלח ומערבבים.

2יוצרים גומה במרכז הקערה ויוצקים פנימה שמן מיץ  אננס ביצים, רום ותמצית וניל. טורפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את נתחי האננס ומערבבים להטמעה.

3יוצקים את הבלילה לתבנית קוגלהוף 24 ס"מ משומנת, ואופים כ-45-60 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ובלי פירורים עליו (מומלץ לכסות את העוגה במהלך האפייה בנייר אלומיניום רופף כדי שלא תשחים יתר על המידה). מצננים 5 דקות בתבנית והופכים על צלחת הגשה. מצננים היטב.

4לזיגוג: מנפים את אבקת הסוכר לסיר מוסיפים מיץ אננס בהדרגה תוך כדי עירבוב על להבה נמוכה מטפטפים את הזיגוג על העוגה בכף.

בהצלחה

שבת שלום חברים

שלכם מכל ה טובה

המתכון לעוגה מהאתר "אוכל טוב " עם שינויים קלים שלי

 

 

 

 


 

   

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת