44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פשטידת חצילים וגמבות

02/10/2017
פשטידת חצילים וגמבות

בס"ד

 

המצרכים:

1 חציל גדול חתוך לקוביות

2 גמבות חתוכות לקוביות

3 כפות שמן זית

1 חב' בצק פילאס

1 שמנת לבישול

4 ביצים

מלח,פלפל שחור

1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:

- בתבנית לשים נייר אפיה ומעל את החצילים והגמבות החתוכים.

- לזלף את השמן זית ולערבב עד שכל הירקות יצופו בשמן.

- להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך 25-30 דקות עד שמשחימים היטב. מקררים.

- לחתוך מהבצק פילאס כך שיכסה את התחתית והצדדים של התבנית פאי/עגולה/מרובעת.

- להבריש בביצה טרופה את הבצק (כדי שהנוזלים לא יחלחלו לבצק).

- לשים מעל את החצילים והגמבות, להמליח ולפלפל מעט.

- בקערה לערבב את השמנת,הביצים המלח והפלפל ולשפוך מעל הירקות.

- ליצור צורות מהבצק הנותר בעזרת חותכנים ולשים מעל.

- להבריש בביצה טרופה את הבצק שמעל.

- להכניס לאפיה (לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות) למשך 20-25 דקות או עד שמשחים.

 

.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת