00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה פרוסים אפויים בתנור

27/09/2017
תפוחי אדמה פרוסים אפויים בתנור

 

 

תפוחי אדמה פרוסים אפויים בתנור

 

התמונה של ‏אתי שחר‏.

6 -  8 תפוחי אדמה שטופים וקלופים,

לפרוס לעיגולים עבים,

 להשרות במים, אפשר כמה שעות מראש,

2 בצלים אדומים מחולקים לרבעים,

1 בצל לבן גדול מחולק לשמיניות,

8 - 10 שיני שום פרוסות או שלמות,

 

לתיבול:

 1/3 כוס שמן זית,

 1/2 כפית פילפל שחור גרוס, או לפי הטעם,

 מלח גס לזריה, לפי הטעם

1 כף  פפריקה מתוקה,

 1 כף דבש,

1 כף קטשופ,

1 כף מיונז אמיתי,

1 כפית חרדל דיז'ון, (גרגרים או חלק), (לא חייבים),

1 כף אורגנו,

לערבב היטב כל המצרכים לתיבול

אופן הכנה:

לחמם תנור אפיה ל- 200 מעלות חום עליון תחתון,

לרפד תבנית תנור עמוקה בנייר אפיה,

 

 בקערית קטנה, לערבב כל חומרי התיבול,

לשפוך את המים  מתפוחי האדמה, להוסיף  לקערה את הבצלים ושיני השום, 

לצקת את חומרי התיבול על  תפוחי האדמה הבצלים והשום, לערבב היטב שיצופו היטב , 

לצקת  לתבנית אפיה מרופדת בניר אפיה , לאפות בתנור חם מראש, עד שרך ושחום יפה.

*במהלך האפיה להפוך מדי פעם את תפוחי האדמה, על ידי הרמת שולי נייר האפיה, מכל הצדדים, 

לאפיה והשחמה אחידה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת