11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ירקות צלויים

23/09/2017
ירקות צלויים

ירקות צלויים  

מצרכים:

מחבת רחבה,

 שמן לטיגון

3 גזרים קלופים, מחולקים ל-3,

שורש פטרוזיליה מחולק ל-4 לאורכו, או פרוס לטבעות עבות,

שורש סלקי שטוף היטב, קלוף ומחולק ל- 4

קולרבי מחולק ל- 4

כרשה שטופה היטב (רק החלק הלבן), פרוסה לטבעות עבות,

2 - 3 בצלים אדומים קטנים חצויים,

 2 - 3 בצלים לבנים בינוניים מחולקים לרבעים,

8 שיני שום קלופות ושלמות,

 1 קופסה שימורי פטריות קטנות שלמות,

 2 שקיות ערמונים קלופים באריזת ואקום,

מחממים את השמן במחבת, ומתחילים להוסיף את הגזרים והבצל, ובהדרגה את שאר הירקות, בסוף את הפטריות והערמונים, מערבבים מדי פעם,

 מתבלים בפילפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, מלח ים  ומערבבים מדי פעם במהלך כל הבישול,

 האש צריכה להיות בינונית והבישול איטי,  עד שהגזר מתרכך, (זה הירק הכי קשה),  והירקות כולם מצופים בצבע ענברי עשיר, 

מי שרוצה לקחת את הטעמים לכיוון מתקתק, יכול לקראת 10 דקות אחרונות, של הבישול,  להוסיף כף דבש, או סילאן, או סירופ רימונים, 

לערבב ולתקן תיבול

 

 

 

הצעות הגשה:

*כקישוט לצלי

אחרי שנתח הצלי בושל ונפרס, ובושל פרוס ברוטב,

 מסדרים פרוסות צלי על מגש, ומסדרים  מסביב  את הירקות הצלויים,

**המנה יכולה לשמש  כתוספת טעימה  כשלעצמה, 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת