קרקר כוסמין
כבר זמן רב שאני רוצה להכין קרקר כוסמין - יש המון מתכונים ברשת ואני אימצתי לי קומבינציה של שניים מהם בהשראתה של דינה חברתי.
כל המתכונים פשוטים להפליא אבל טמונה בהם סכנה ממשית - "התמכרוקרקר" ...חבר מביא חבר
וזה הולך ככה
2 כוסות קמח כוסמין מלא
2 כוסות קוואקר (מהיר הכנה)
כף שטוחה מלח
4 כפות שמן זית
3 כוסות מים פושרים
להוסיף :
1 כוס גרעיני חמניה / דלעת/שומשום
להשאיר חלק לזרייה מעל
לערבב בקערה לתערובת נוזלית - יתכן ויהיה צורך להוסיף מים
לשטח על גבי נייר אפייה משומן בתבניות התנור
לאפות בחום של 180 כעשר דקות .
להוציא ולחתוך לריבועים (חתכתי עם גלגלת פיצה) ולהחזיר לתנור לחום של 140 למשך שעה עד שמתקשה.
הוספת תגובה
תגובה אחת