44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בצק ספידי במלית בשר

24/08/2017
בצק ספידי במלית בשר

בס"ד

 

בצק מהיר הכנה במילוי בשרי, ניתן למלא בגבינות או ירקות מוקפצים

 

המצרכים:

לבצק:

4 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1/4 כפית מלח

3/4 כוס שמן

1 כוס מים רותחים

 

למלית:

250 גרם בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

מלח,פלפל שחור

1 כפית ראס אל חנות

1 כפית פפריקה

 

להברשה:

1 ביצה מהולה עם כף שמן

שומשום/קצח

 

אופן ההכנה:

- במחבת מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה קלה.

- מוסיפים את הבשר ומטגנים עד הבשר משנה את צבעו.

- מתבלים ומערבבים,מכבים את הגז ומקררים.

- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

- מכניסים את כל מצרכי הבצק לקערה ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד.

- מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח וקורצים עיגולים.

- מניחים כף גדושה מהמלית במרכז וסוגרים לחצי ירח,מהדקים היטב את השולים.

- מברישים את המאפים בביצה טרופה עם כף שמן וזורים שומשום/קצח.

- אופים במשך 20-25 דקות עד שהמאפים משחימים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת