1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

גלידת מוס שוקולד ללא סוכר

20/06/2018

קינוח גלידת מוס שוקולד - זה בדיוק מה שצריך בימים החמים האלה.

החומרים הדרושים:

200 גרם שוקולד 60% של עלית ללא סוכר -חתוך לקוביות
1 כפית קפה נמס
קורט קינמון
250 מ"ל שמנת להקצפה 38% (1 מיכל)
3 ביצים
2 כפות קורנפלור
3 כוסות חלב
1 כוס סוכרלוז
2 כפיות תמצית וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה38% מוקצפת

אופן ההכנה:


גנאש שוקולד:
מחממים 1 שמנת מתוקה לנקודת רתיחה ויוצקים על קוביות השוקולד +כפית קפה נמס וקורט קינמון .מחכים דקה ומערבבים היטב עד שאין גושים. מצננים.

בקערה נפרדת מערבבים ביצים , 1 כוס חלב עם 2 כפות קורנפלור.

מחממים 2 כוסות חלב, 1 כוס סוכרלוז ווניל לנקודת רתיחה. יוצקים חלק לתערובת הביצים ומערבבים מהר שהביצים לא יתקרשו. מחזירים לסיר ומבשלים תוך בחישה מתמדת עד שמסמיך. מורידים מהאש. מצננים מעט.

מאחדים את תערובת הביצים-חלב עם גנאש השוקולד לקרם אחיד. מכניסים למקרר לשעתיים. מוציאים ומוסיפים את הקצפת ב-2 -3 פעמים בתנועות עטיפה עדינות עד לאיחוד מלא.

יש לנו מוס שוקולד. עכשיו 2 אפשרויות:

1. לחלק למנות ולשמור במקרר כמוס.

2. לחלק למנות או בקופסא ולהקפיא כגלידה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת