44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מלפוף

11/08/2017
מלפוף

בס"ד

 

עוגיות מהמטבח העיראקי עם תוספות ושינוים שלי

 

המצרכים:

1 ק"ג בצק עלים מרודד

למלית:

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

1/2 כוס פיסטוקים קצוצים

1/2 כוס קוקוס

3/4 כוס סוכר

1 כפית קינמון

לסירופ:

1 כוס סוכר

2 כוסות מים

קמצוץ מיץ לימון

 

לזריה - פיסטוקים קצוצים

 

אופן ההכנה:

- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

- בקערה מערבבים את כל מצרכי המלית.

- פורסים את הבצק עלים על משטח עבודה.

- מניחים 2-3 כפות גדושות מהמלית על הבצק קרוב אליכם.

- מהדקים את צידי הבצק ומגלגלים ליצירת רולדה.

- ממשיכים כך עם יתרת הבצק והמילוי.

- מעבירים לתבנית אפיה מכוסה בנייר אפיה.

- יוצרים בעזרת סכין חתכים בגודל של 3-4 ס"מ.

- מכניסים לאפיה למשך כ-25 דקות עד להשחמה של הבצק.

- מבשלים את מצרכי הסירופ על אש נמוכה עד לקבלת סירופ כ- 10 דקות.מקררים.

- שופכים את הסירופ הקר על העוגיות החמות.

- זורים פיסטוקים וחותכים את העוגיות עד הסוף.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת