88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת שיפון פרג

11/08/2017
עוגת שיפון פרג

עוגת שיפון פרג

 

 1/2 כוס חלב או יין חם,

 1 כוס פרג טחון טרי 

 לצקת את החלב על הפרג ולהשהות כ- 10 דקות,

*************

  3/4 כוס סוכר 

5 חלמונים,

2 כפות ברנדי,

1 כף קליפת לימון מגוררת,

קורט מלח,

 בקערה גדולה לערבב כל החומרים לתערובת אחידה ואוורירית

**************

1+1/2 כוסות קמח מעורבב עם 1 כפית אבקת אפיה

לערבב עם התערובת שבקערה, עד שמתקבל בצק חלק, 

להוסיף את הפרג+החלב ולערבב,

**************

5 חלבונים

1/2 כוס סוכר

להקצי חלבונים,  וכאשר מתחיל להיווצר קצף, להתחיל להוסיף את הסוכר תוך כדי הקצפה בשתייים שלוש פעמים,

עד שנוצר קצף גמישלהוסיתף את הקצף לתערובת הבצק בתנועות עטיפה, ולצקת לתבנית אפיה משומנת  בקוטר 26 / 28 (תלוי כמה גבוהה תרצו את העוגה),

לאפות ב- 170 מעלות 50 - 60 דקות ,

 לבדורק במרכז העוגה עם קיסם שיוצא יבש,  והעוגה קפיצית למגע.

לאחר צינון של 15 דקות להוציא מהתבנית

 

קרדיט נירה שויאר "עוגות לכל עת עמ' 40

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת