66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

לחמניות רוגלך ביס

25/08/2017

הלחמניות האלה כל כך טעימות רכות ומענגות ביס אחד וחסל..יש ילדים שאוהבים לחמניות ויש כאלה שלא ללחמניה הזו הם לא יסרבו הם יבקשו עוד מבטיחה לכם,

 

מה צריך:

500 גרם קמח

25 גרם שמרים/ כף גדושה שמרים יבשים

2 כפות סוכר

כפית וחצי מלח

3 כפות שמן

3 כפות זרעי חמניה קלופים וקלויים (תכינו כמות ושימו במקרר בשקית סגורה לשעת הצורך)וזה גם כיף לזלוללל אותםsurprise

3 כפות קוואקר עבה

2 כפות זרעי פשתן

250 מליליטר  מים (יתכן ותצטרכו להוסיף עוד מעט מים)

לציפוי הלחמניות:נתון לבחירתכם

זרעי חמניות( לא קלויים)

זרעי פישתן

קוואקר

טחינה גולמית מעורבבת עם מעט מים.

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר לערבב קמח, סוכר, שמן ומלח כמה דקות להוסיף את השמרים והמים וללוש בצק רך מאוד .

לאחר שהבצק מוכן מכניסים את הזרעונים ולשים עוד כמה דקות עד שהזרעונים נטמעים בבצק.

מכסים בנילון ומתפיחים עד הכפלת הנפח.

אחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל2 חלקים שווים במשקל.מכסים ומתפיחים שוב כ10 דקות

מקמחים משטח עבודה ומרדדים במערוך לעיגול בעובי של 1 ס"מ. מרימים אותו בידיים או עם המערוך ושמים בצד.

מרדדים את החלק השני של הבצק לאותו עובי.

לוקחים את הבצק הראשון שרדדנו ומניחים אותו על הבצק השני. עם המערוך שוב לרדד קלות את שני הבצקים (לא בחוזקה אלא רק להדק את שני החלקים)

חותכים למשולשים כמו שחותכים פיצה. כל משולש מגלגלים מהקצה הרחב לצר עד שמתקבל רוגלך גדול ושמנמן.

חוצים את הרוגלך |{מכל רוגלך אחד יוצאות שתי לחמניות }באמצע מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה .מורחים בטחינה ומפזרים את הזרעונים.

מתפיחים שוב.

מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כ25 דקות.

כמובןן הריח של הלחמניות בכל הבית

תהנו

שלכם מכל הטובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת