44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

בורגול ובצל מקורמל

16/08/2017

שוב יכול להיות גם כתוספת למנה עיקרית גם כסלט נאכל חם וגם בטמפרטורת החדר טעיםםם

 

מה צריך:

כוס בורגול  עבה מושרה ב2 וחצי כוסות מים חמים לשעתיים

בצל גדול פרוס לפרוסות דקות.

חציל בינוני חתוך לקוביות בינוניות מטוגן/ אפוי

2 -3 פלפלים חתוכים לרצועות דקות /אפוי / מטוגן

1 כף סוכר חום כהה

חצי כפית כמון

מלח

כפית גדושה בהרת (לחמוצים)

3 כפות שמן

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול במים ומסננים.

מטגנים את הבצל תוך ערבוב מתמיד עד לשקיפות- מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטגן על להבה נמוכה כ5 דקות עד לקרמול מוסיפים את שאר התבלינים ומערבבים.

מוסיפים את הבורגול המסונן וממשיכים לערבב.

מוסיפים את החצילים והפלפלים מערבבים. מתקנים תיבול.

ונהניםםם

בהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת