44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

סיגרים ממולאים בממרח פסק זמן

28/07/2017

 באחד הימים ביתי התקשרה ושאלה אותי אם אני רוצה ממרח פסק זמן .אני לא מכירה ולא יודעת עניתי כן היו לי עלי סיגרים ועוגת שמנת בטעם גבינה על העוגה ובתוכה שמתי מהממרח.ומילאתי דפי סיגרים בממרח הוספתי חטא על פשע ממרח חלווה בטעם שוקולד וואווו חלום בדיוק כשהמאפה יצא מהתנור הנכד נכנס נו טוב הריח היה מגרה והיה חובה לנגוס בזה חחח ועל הדרך צילמתי אותו מחזיק את המאפה כדי שתוכלו לראות את היצירה. אני רק יכולה לומר כשהמאפה חוסל כולם הצטערו. אזז בכלום עבודה יש לכם מאפה שמתפצפץ בפה חלוםםם

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מה צריך: 

חבילה דפי סיגרים 

קופסת ממרח פסק זמן (חלבי כמובן)

למי שמתחשק לחטוא כמוני wink ממרח חלווה בטעם שוקולד.

מעט שמן למריחה

ביצה אחת למריחה.

אופן ההכנה:

מפשירים את הדפים במקרר מוציאים דף סיגר מורחים במעט  שמן מקפלים לחצי ומורחים ממרח מגלגלים לרולדה ואת הרולדה הקטנה הזו מגלגלים לשבלול.

משמנים תבנית חד פעמית עגולה ומניחים את השבלול באמצע המגש.

לוקחים דף שני מורחים במעט שמן מקפלים לחצי ומורחים ממרח חלווה (לא חובה אפשר רק ממרח פסק זמן או רק חלווה.)מגלגלים לרולדה ואת הרולדה הזו מניחים מסביב לשבלולל שנמצא כבר במרכז התבנית. כך מכינים את כל הדפים אם נשאר ממרח אל תדאגו הילדים יחסלו אותו בשניות עם כפית cheekycheeky גם אתםwink.

מורחים את המאפה בביצה. ואופים ב180 מעלות עד הזהבה יפה.

 

 

זהו מוכן לזלילה קלי קלות וטעיםםםם בטרוף .תהנו

שבת שלום חברים שנתבשר בשורות טובות.

שלכם מכל ה  טובה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת