11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גלית מספרת

חברת ישרקו (חברת בת) מנדבת מתכון חזה עוף ומחית פלפלים מפנק ועשיר בטעמים.

חברת ישרקו (חברת בת) מנדבת מתכון חזה עוף ומחית פלפ...

מתכון מפנק  מחברת ישרקו– חזה עוף בגריל מחית פלפלים אדומים ורוטב אנשובי המנה קלה להכנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים. 

חומרים ל-4-2 מנות:

120 גרם פלפל אדום קלוי במי מלח של המותג TUMI

1 חזה עוף עם העור

3 נתחי אנשובי במלח

שום

רוזמרין

2 עלי מרווה

פלפל שחור

אורגנו

מלח

שמן זית

חמאה

אופן הכנת העוף:

מערבבים כף מלח עם 1 ליטר מים ומניחים את העוף בתוך המים למשך שעתיים. מסננים ומייבשים. קוצצים דק את עלי הרוזמרין והמרווה, מערבבים עם פלפל שחור ומורחים מתחת לעור של העוף. מטגנים באטיות במחבת על הצד של העור עם חמאה ושמן זית עד שהעור נעשה פריך כ- 8-10 דקות, מסיימים את הבישול בתנור בחום של 230 מעלות ומשך כ- 7 דקות.

לרוטב:

קוצצים את נתחי האנשובי בצירוף שום, אורגנו ושמן זית.

מחית פלפלים אדומים:

מסננים את הפלפל האדום מהמים (מארז של המותג TUMI) ומעבדים עם שמן זית במעבד מזון.

מגישים את המחית עם העוף ומקשטים עם הרוטב.

קרדיט צילום: יח"צ

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל galitn24 אלא אם צויין אחרת