עוגת סולת מתקתקה
30/08/2017
אני מאוהבת בעוגות סולת גם כי הן טעימות וגם בדרך כלל זה בחש ותערבב ולתנור זו עוגה שתנחם אתכם בימים חמים אלו וגם תזרים לכם אנרג'י לורידים 

מה צריך:
3 כוסות סולת
1 סוכר וניל
רבע כוס סוכר
כוס שמן
רבע כוס סוכר חום
רבע כוס סוכר לבן
כוס ורבע מיץ תפוזים טרי
חצי כוס קוקוס
כוס אגוזים טחונים
1 א' אפיה
לסירופ:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
טיפה מי ורדים לא חובה
אופן ההכנה:
קודם את הסירופ:
להמיס את הסוכר על אש נמוכה להוסיף את הלימון לבשל כ 5-6 דקות ולכבות את האש להוסיף מיי ורדים ולצנן
לעיסה:
מי שלא רוצה ללכלך את הידיים המיקסר גם יעשה את העבודה .אבל בידיים זה גם עובד נפלא
אזזזז בקערה שמים את כל החומרים ולשים בצק דביקי עד לעיסה אחידה
משטחים בתבנית אפיה לא גדולה מרובעת (אפשר חד פעמית)
אופים 20 דקות עד הזהבה ב180 מעלות מוציאים מהתנור חותכים לריבועים ומכניסים שוב לתנור לעוד 10 דקות
מוציאים מהתנור עם מצקת יוצקים את הסירופ על פני כל העוגה (העוגה צפה בסירופ ובסוף הסירופ נספג בתוכה) אל תדאגו אתם תרגישו את זה מצוין כשתאכלו את הריבוע הראשון
ו
בהצלחה שבת שלום חברים
המתכון נלקח מהרשת
שלכם מכל ה
טובה
נשארים מעודכנים
מנוי במייל
קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
הוספת תגובה
4 תגובות