88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פיתות במחבת

פיתות במחבת

פיתות במחבת

 

הכנתי חצי כמות  = 5 פיתות  קטנות וטעימות

 

פיתות במחבת (המתכון הוא ל-10 פיתות)
3 וחצי כוסות קמח (490 גרם)
1 כפית מלח (6 גרם)
2 כפיות סוכר
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפות שמן זית
כ-כוס ורבע מים פושרים (300 מ"ל)
לערבב את כל המצרכים עד שהבצק הופך להיות אחיד.
למרוח את הבצק והקערה בשמן זית לכסות בנילון נצמד.
לתת לו מנוחה של 20 דקות. לאחר מכן לחלק לעיגולים
לרדד לפיתות בינוניות ולתת שוב לתפוח כשצורתו צורת פיתה.
בינתיים לחמם מחבת שתהייה חמה מאוד. להוריד מעט את החום
ולשים את הפיתה על הצד שהיה מונח למטה.
כל צד 2-3 דקות. הפיתה מתנפחת ויוצאת מעולה.
לשים את הפיתות בצלחת. (אני מרססת מים על הפיתה איך
שיוצאת מהמחבת) ולכסות במגבת שתשמור על החום והרכות.

  

        

מחבת חמה + פיתה + אש נמוכה + לסגור עם מכסה שתתנפח, לבדוק מדי פעם שזהוב, להפוך לצד השני

   קרדיט: שרה פאול                              הכל הולך עם הפיתה ו/או בפיתה, וזה הכי כיף

הגשתי עם סלט ירקות = עגבניה + מלפפון + בצל ירוק +פלפל אדום + מלח + לימון סחוט + שמן זית

סלט טונה + בצל ירוק + מלפפון חמוץ חתוך קוביות + כפית מיונית + מיץ לימון טרי

סלט אבוקדו +בצל ירוק קצוץ + מלח + לימון סחוט לטעם 

זיתים 

ביצה קשה

אפשר להוסיף כמובן לפי מספר האנשים עוד מבחר לבחירה

טחינה

חומוס

ומני סלטים שמתאימים

       

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת