00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

צלעות בקר/ בקולה בתנור - תרגום סרטון בפייסבוק

13/07/2017
צלעות בקר/  בקולה בתנור - תרגום סרטון בפייסבוק

 

 

Image result for COLA RIBS PICTURES

צלעות בקר / אסאדו בקולה בתנור

 

Image result for COLA RIBS PICTURES

 

 

לסדר בתבנית אפיה

נתח של 800 גר' אסאדו ,לזרות מלח ים,

 למזוג מעל  400 מל' קוקה קולה,

לכסות  את התבנית ברדיד אלומיניום, ולאפות ב- 180 מעלות שעתיים,

בינתיים להכין רוטב:

2 כפות חומץ תפוחים,

5 כפות קטשופ,

3 כפות חרדל חלק אמיתי,

 2 כפות דבש,

3 כפות רוטב ווסטרשייר,

לערבב בסיר קטן, להביא לרתיחה,

 להוציא את האסאדו למרוח בנדיבות ברוטב,

 לסדר מסביב קלחי תירס, לזרות עליהם מלח וקורט פילפל קיאן ( זהירות עם הכמות  חריף אש!),

להחזיר את התבנית לגריל ל- 10 דקות עד שמקבל צבע שחום עמוק ועשיר

*ביקשתי מהקצב, לפרוס לי את הצלעות עם העצם למנות,  שאם לא כן, קשה מאוד לחתוך את הצלעות בסכין הביתי, וללא מסור ,

 

אם תרצו לשמור על הצורה הטבעית של הנתח, תבקשו מהקצב לנסר רק את העצם המחברת,

וכך לא תהיה כל בעיה לחתוך את הבשר הרך בעת שיוגש לשולחן

Image result for COLA RIBS PICTURESImage result for COLA RIBS PICTURES

Image result for COLA RIBS PICTURES

**מנה מצויינת בטעמה, הבשר  רך ועסיסי, נראה מגרה  וגרף המון מחמאות,

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת