88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת שוקולית וקוקוס

08/11/2017
עוגת שוקולית וקוקוס

עוגת שוקולית וקוקוס

 

 

לשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות או *תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ

בשתי תבניות אינגליש קייק או אחת מלבנית בינונית,

1 כוס קמח,

 3/4 כוס סוכר,

1 כוס שוקולית, 

1 כוס קוקוס,

1 אבקת אפיה,

 לערבב במטרפה ידנית, 

 לעשות גומה ולהוסיף נוזלים,

4 ביצים + 1 כוס שמן +  3/4 כוס מיץ ענבים תירוש או כל נוזל אחר שאוהבים.*סחטתי מיץ תפוזים 

לערבב עד לאיחוד,

לחמם תנור ל- 180 מעלות,

 לחלק את הבלילה לתבניות,

 לאפות 35 דקות - 45 דקות תלוי גם בסוג התבנית והתנור,

לציפוי:

1/שמנת מתוקה + 100 גר' שוקולד מריר להמיס תוך ערבוב מתמיד, לצקת על העוגה ולצנן,

אפשר לזרות קוקוס לבן או קלוי קלות

 

 

 

קרדיט: מתכון שיפרה אזולאי

אחרי כמה שעות של ייצוב במקרר, אפשר להעמיס עליה ממתקים והיא הופכת בקלות לעוגת יום הולדת "הכל כלול"

 

מוכנה למשלוח

 

עוגה רכה עסיסית וטעימה

ואלון בן השמונה מאושר עד הגג

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת