88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות פיצוחים

07/07/2017
עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים 

 

 

 

 כוס מכל סוג  גרעיני דלעת + גרעיני חמניה + שבבי שקדים + שומשום + חמוציות 

4 חלבונים (Mׂׂ),

3/4 כוס סוכר חום,

לערבב סוכר + חלבונים

להוסיף פיצוחים, 

לסדר בתבנית מרופדת נייר אפיה, גבשושיות עם כפית,

אפיה 170 מעלות 15 דקות,

 

קרדיט : שרית מזיוף 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת