00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה מבושלים ואפויים בתנור

27/06/2017
תפוחי אדמה מבושלים ואפויים בתנור

תפוחי אדמה מבושלים ואפויים בתנור

קרדיט: מתכון הבית שלי.

 

התוספת שתופסת

אפס פיספוסים - תמיד מצליח

תפוחי אדמה בכמות שרוצים,  לבנים/  אדומים (אפשר לערבב), מבושלים בשלמותם (עם קליפה) במי מלח עד שרכים,

 לסנן ממי הבישול ולצנן, עד כאן אפשר מיום קודם,

  

לבחירתכם: לקלף או להשאיר קליפה, לפרוס פרוסות עבות  (עובי אצבע נניח), 

לשמן בשמן זית תבנית תנור שטוחה מרופדת בנייר אפיה,  ולסדר את פרוסות תפוחי האדמה בשיכבה אחת (אם יש כמות גדולה לחלק בשתי תבניות),

לחמם תנור ל- 180 - 175 מעלות חום עליון תחתון,  (אם יש יותר מתבנית אחת לכוון לטורבו),

למשיחה על פרוסות תפוחי אדמה (לשמור מעט להמשך):

בקערית/כוס שמן זית + פפריקה מתוקה + פילפל שחור גרוס, לערבב למרוח על  התפוחי אדמה שבתבנית (בגב כפית / או מברשת אפיה),

את שארית  הרוטב לשים על פרוסות בצל עבות מפורקות לטבעות,

 

 

כמה שיני שום פרוסות,

לערבב שיצופו היטב בתערובת השמן והתבלינים, , לפזר מעל תפוחי האדמה,

 

 לזרות מלח גס, (לא להגזים - תמיד אפשר להוסיף בצלחת), 

להכניס לתנור החם, עד ששזוף ושחום יפה, 

 

    

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת