88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת פרג קוקוס תפוז בחושה

עוגת פרג קוקוס תפוז בחושה

עוגת פרג קוקוס תפוז בחושה

 

 

המתכון

תבנית קפיץ בקוטר 24, מרופדת נייר אפיה ומשומנת.

כמויות בכוס מידה אוניברסאלית.
3 ביצים להקציף יחד ללא הפרדת חלבונים,

להוסיף בהדרגה 1 כוס סוכר,

3/4 כוס שמן,

כוס פרג טחון,

כוס קוקוס,

כוס קמח תופח,

כוס מיץ תפוזים,

קורט מלח,

גרידת קליפת לימון. *הוספתי גרידת תפוז 
אפייה  170 מעלות, כשלושת רבעי השעה.
לציפוי- כאשר העוגה אפויה, משאירים אותה בתנור ומניחים עליה טבלת שוקולד מריר משובח( בלי העטיפה!),

לאחר כחמש - עשר דקות מוציאים את העוגה ומורחים את השוקולד שנמס.

* לאחר כיבוי התנור הכנסתי לתבנית קטנה, כ- 1/2 כוס שקדים מולבנים חצויים, לקלייה וייבוש.

 לאחר שהתקררו, קישטתי בהם את 1/2 העוגה. (אפשר לקשט בכל צורה שרוצים),

אופציה: לזלף מעל השוקולד פרחי קצפת  משמנת מתוקה אחת + 1שקיק סוכר וניל + כף סוכר

 

קרדיט: תמר קרפ רוזנפלד

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת