44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

רוגלך כמו בקונדיטוריה

23/06/2017

מזמן מזמןן הכנתי את הרוגלך האלו כשהבן לקח אותם לחברים בעבודה שאלו אותו "מאיזה קונדיטוריה הוא קנה אותם?"והבן ענה  "מהקונדיטוריה של אמא"מתכון של הנס וברטלה פשוטים להכנה וטעימים כמו שאומרים  עפים עליהם.

 

 

 

מה צריך:

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים  יבשים/ 50 גרם טריים

150 גרם סוכר

1 כפית ת.וניל

חצי כפית מלח

4 ביצים

300 מליליטר חלב

200 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה:

לשים מכל החומרים {מלבד החמאה }עד קבלת בצק אחיד.

מוסיפים את החמאה עד הטמעה.

מכניסים לאשפוז למקרר ל3 שעות לפחות או ללילה

מחלקים את הבצק ל6 חלקים.

על משטח מקומח מרדדים לעיגול וחותכים ל10 חלקים.

מגלגלים מהצד הרחב לצר.

מורחים בחלמון טרוף עם 4 כפות חלב

מרפדים תבנית אפיה ומניחים במרווחים. מתפיחים רבע שעה.

אופים ב180 מעלות.20- 15 דקות

אפשר למלא בכל מילוי אבל גם ללא מילוי יעופו על זה surprise

כשהרוגלך יוצאים מהתנור תמרחו סירופ קר.

סירופ:

כוס סוכר

כוס וחצי מים

כפית ת.  וניל

מיץ מחצי לימון

מבשלים עד להמסת הסוכר ומצננים.

בהצלחה חברים

שבת נעימה וטעימה

שלכם מכל ה טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת