00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

עוגת ביסקווטים פירורים עם קרם וניל בציפוי שוקולד

03/01/2018

 

 

עוגת קיץ קלילה וקלת הכנה ללא אפיה

לבסיס
400 גרם ביסקוויטים 
שמנת מתוקה 1
שוקולד מריר 100 גרם

מילוי קרם 
אינסטנט פודינג וניל
שמנת מתוקה
כוס חלב 
גבינה לבנה 500 גרם 5אחוז
2כפיות סוכר

לציפוי 
שוקולד מריר
רבע כוס חלב וכף וחצי שמן

אופן ההכנה
 לפורר את הבסקוויטים 
 במיקרו לחמם בקערה את השוקולד והשמנת דקה וחצי
 לערבב ולהוסיף את פירורי הבסקוויטים.
 לשטח בתבנית עגולה ולהכניס לקירור לשעה בערך .


  להוסיף את הקרם שאותו אנו מכינים...
בקערה להניח קצפת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל וכוס חלב ושתי כפיות סוכר ולערבל  עם מיקסר עד לקבלת קצף סמיך ואז

להוסיף בקיפול את הגבינה הלבנה.

 מניחים את המילוי על הבסיס.

ואז מכינים  את הציפוי בקערה  
שוקולד מריר + חלב+ שמן במיקרו דקה וחצי 
לצפות על הקרם ולקרר לפחות חמש שעות לפני ההגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת