44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

רוגלך מבצק פריך

16/06/2017

פריכים טעימים נשמרים לאורך זמן בכלי סגור מסוג המתכונים שלקחתי כך שמתי כך וכך ויצא משהו טעים וממכר.

 

 

 

מה צריך:

4 חלמונים

2 חבילות מחמאה 400 גרם // חלבי 400 גרם חמאה. בטמפרטורת החדר

4 סוכר וניל

1שקית א' אפיה

קמח לפי הצורך בערך 7- 8 כוסות

אופן ההכנה::

ללוש מכל החומרים בצק רך נעים למגע.

להניח בצד למנוחה של חצי שעה.

לחלק את הבצק ל4-5 כדורים

לקמח משטח עבודה לרדד כל בצק לעיגול לחתוך עם גלגלת משוננת למשולשים ולגלגל מהצד הרחב לצד הצר.

להניח על נייר אפיה

לאפות ב175 מעלות עד הזהבה קלה.

מגישים עם אבקת סוכר ונהנים עם כוס תה ונענע.

מסוג העוגיות שלא מפסיקים לנשנשwink אז תזהרו

שבת שלום חברים

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת