44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פשטידה ללא ביצים ללא קמח

09/06/2017

התזכורת הגיעה מחברה בערב שבועות לשאלתי" מה את מכינה לחג? "ואז נזכרתי שאכלתי גם אצל אמא את הפשטידה הזו. קלה להכנה וטעימה...בעיקר כשהיא חמה חמה ושחומה ישר מהמחבת..אפשר להכין חלבי וגם פרווה.

 

 

לערב הכנתי פרווה ולבוקר חלבי כשהסימון היה בתוך הפשטידה החלבית הכנסתי בצל ירוק

מה צריך:

תפוחי אדמה {לכל סועד אחד בינוני}מבושלים עם הקליפה וחובה לילה קירור במקרר.

מלח -פלפל שחור-- מעט חמאה לחלבי //מחמאה לפרווה // שמן. לשימון המחבת --4 גבעולי בצל ירוק  קצוצים.

אופן ההכנה:

לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה עד שסכין ננעצת דיי בקלות בהם אבל לא יותר מידיי.

לצנן ולהכניס למקרר ללילה.

לקלוף את הקליפה ולגרד על מגרדת עבה, להוסיף מלח ופלפל שחור לערבב בזהירות.

לחמם במחבת מעט חמאה // שמן לשים את תפוחי האדמה ולישר.לטגן כמה דקות עד השחמה יפה . להפוך על צלחת לשים שוב מעט חמאה //שמן ולהחליק את הפשטידה למחבת לטגן שוב עד השחמה יפה.טטטדםםם מוכןןן.

מי שכרסם מהפשטידה בתמונה זו אניcheekycheeky סליחה לא התאפקתי.

תגישו את החלבי עם שמנת חמוצה ליד מ- ע- ד- -ןןן

בהצלחה תהנו

שלכם מכל ה טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת